Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,95 voor een brievenbuspakje en 6,95 voor een pakketzending , raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Om gebruik te maken van dit recht kun je de artikelen inclusief een ingevuld retourformulier opsturen naar onderstaand adres.

Fashion Favorites

Denemarkenstraat 34

2034 AC, Haarlem

The Netherlands

FashionFavorites staat erom bekend retourzendingen snel af te handelen en na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag vrijwel direct teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling.

Houd er rekening mee dat FashionFavorites retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Let op, zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Hoe kan ik een artikel omruilen?

Wil je een item omruilen, omdat de kleur of maat niet goed is? Geen probleem, volg onze normale retourprocedure maar geef op het retourformulier of op een apart bijgesloten briefje aan welk item je wit ruilen en voor welke maat en/of kleur. Het is alleen mogelijk om een artikel te ruilen tegen een ander artikel van dezelfde prijs.

x